Ca + Mg + Zn Forte 30tbl Mărește

Ca + Mg + Zn Forte 30tbl

15,00 lei

Add to wishlist

99 Bucăți

Mai multe detalii

Compozitie

Calciu: 400,00 mg,
Magneziu: 155,00 mg
Zinc: 8,50 mg
Vitamina D (160 U.I.): 2,00 µg Utilizare / administrare

Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, in timpul unei mese. 


Indicatii

Calciu si Magneziu pentru sanatatea oaselor si a muschilor. Zinc si Vitamina D3 pentru imunitate. Calciu si Magneziu ajuta la mentinerea sanatatii oaselor, a muschilor si a sistemului nervos
Zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si a unghiilor. Zincul si Vitamina D sprijina sistemul imunitar.

Recomandat persoanelor in varsta, persoanelor imobilizate la pat timp indelungat, femeilor la menopauza. 

Recomandat in timpul perioadelor de sarcina, alaptare, convalescenta.

Caracteristici 

Toate componentele acestui produs sunt esentiale pentru functionarea adecvata a organismului uman si pentru sanatatea oaselor. Calciul si magneziul sunt minerale importante pentru mentinerea sanatatii dintiilor, dar si pentru buna functionare a sistemului nervos si muscular. 

Cele doua minerale sunt prezente in dozele necesare unei absorbtii optime Zincul este un antioxidant ce sustine sistemul imunitar si contribuie de asemenea la mentinerea sanatatii pielii, a parului si a unghiilor. Vitamina D3 ajuta la absorbtia calciului la nivelul gastrointestinal si la mentinerea sanatatii oaselor. 


Contraindicatii

Acest produs este un supliment alimentar. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25○ C). A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depasi portia zilnica recomandata. 

30 alte produse din aceeași categorie: