ULEI RICIN 200ml Mărește

ULEI RICIN 200ml

Uleiul de ricin este un  ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atit pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. 

13,50 lei

Add to wishlist

99 Bucăți

Mai multe detalii

Beneficii:

  • vindeca acneea
  • acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucreaza pentru a inhiba virusurile si bacteriile, facandu-l astfel capabil de a penetra pielea in profunzime si de a fi un tratament eficient pentru acnee
  • pastreaza pielea neteda si tanara
  • uleiul de ricin functioneaza mai bine decat orice crema anti-imbatranire cumparata din magazin: se maseaza o cantitate mica in jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta
  • trateaza si previne formarea de cicatrici
  • patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat, este capabil sa faca distinctia intre celulele sanatoase si cele anormale
  • ingroasa genele si sprancenele
  • se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi dimineata se spala cu grija fata; pentru a usura aplicarea puteti folosi o periuta de la o mascara mai veche.

30 alte produse din aceeași categorie: