ULEI MACESE

Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati, linolenic, oleic si de vitamina C, cu ajutorul carora contribuie la regenerarea celulelor din epiderma si la cresterea capacitatii lor de productie de colagen si elastina, fiind considerat a fi un ulei antirid. 

10,00 lei

Add to wishlist

198 Bucăți

Mai multe detalii

Se poate adauga in compozitia produselor cosmetice: creme hidratante, masti, sampoane, balsamuri, geluri, lotiuni tonice, uleiuri de masaj, uleiuri de corp, sapunuri handmade, geluri de dus, produse pentru si dupa barbierit. Se poate adauga in proportie de 3-10%.

Mai multe informatii


AmbalareSticla
Compozitie
  • ulei de macese (Rosa canina) - 10ml 
UtilizareUz extern
Contraindicatii

 Nu folositi pe pielea grasa, acneica (cu cosuri).  

Efecte
  • regenerarea celulelor din epiderma
  • cresterea productie de colagen si elastina 
Administrare

Se aplica pe zonele cu probleme.

30 alte produse din aceeași categorie: