Omega 3-6-9 Ulei seminte in 100cp Mărește

Omega 3-6-9 Ulei seminte in 100cp

Omega 3 6 9 este recomandat pentru nivelul crescut al colesterolului, depresie si tulburari ale memoriei, constipatiilor acute si cronice, ameliorarea eczemelor si psoriazisului.

Mai multe detalii

Uleiul din seminte de in contine de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3 decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9.  Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii susttin ca lignanul din semintele de in aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san.

Recomandat in:

  •     nivelul crescut al  colesterolului,
  •     depresie si tulburari ale memoriei,
  •     constipatiilor acute si cronice,
  •     ameliorarea eczemelor si psoriazisului.

O capsula de 1g de ulei din seminte de in contine 500mg de acid alfa linoleic (Omega 3), 123 mg acid linoleic (Omega 6), 140 mg acid oleic (Omega 9) si 72 mg de alti acizi grasi si fitonutrienti.

Contraindicat: inflamatii intestinale acute si obstructii intestinale. Inhiba absorbtia medicamentelor si a altor nutrienti la administrarea concomitenta.

30 alte produse din aceeași categorie: