Multivita Kid 30 Jeleuri Mărește

Multivita Kid 30 Jeleuri

Multivitaminele contin un complex de vitamine si minerale deosebit de importante pentru dezvoltarea fizica si psihica a unui copil.

Mai multe detalii

Ingrediente: sirop de glucoză (îndulcitor), zahăr (îndulcitor), apă purificată (agent de încărcare), gelatină (capsulă), amidon modificat (agent de îngroșare), sorbitrol (stabilizator), acid citric (conservant), acid ascorbic (vitamina C), aromă de căpșuni, carmin (colorant), acetat de D-alfa-tocoferil (vitamina E), pantotenat de calciu (vitamina B5), ceară carnauba și ulei vegetal (agenți de glazurare), palmitat de retinil (vitamina A), acid folic, ulei de floarea soarelui (agent de încărcare), colecalciferol (vitamina D3) .

Ingrediente /jeleu Cantitate *DZR%
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vitamina C (acid L-ascorbic) 12mg 15%
Vitamina E (acetat de D-alfa-tocoferil) 2mg 17%
Vitamina B5 (pantotenat de calciu) 1.2mg 20%
Vitamina A (palmitat de retinil) 120mcg 15%
Acid folic 40mcg 20%
Vitamina D3 (colecalciferol) 1mcg 20%
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, consumati zilnic 1 jeleu, după o masă principală. A se consuma înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

Precauţii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Nu este indicat copiilor sub 3 ani.

30 alte produse din aceeași categorie: