Pulbere de Lucerna 250g Mărește

Pulbere de Lucerna 250g

Lucerna este o planta ierboasa, care are radacini de aproape 5m si din aceasta cauza poate sa absoarba oligoelementele rare din pamant. 

Mai multe detalii

Studiile stiintifice au aratat ca lucerna contine aproape toate vitaminele si mineralele necesare dezvoltarii armonioase a corpului omenesc. De asemenea, este de pana la zece ori mai bogata in minerale decat cele mai multe cereale. Lucerna este frecvent utilizata pentru artrita, si este utila celor cu tulburari de stomac.

Lucerna contine:

- vitamina A, C, D, E, K

- complexul de vitamine: B1, B2, B6

- proteine

- flavonoide

- aminoacizi

- beta caroten

- fibre

Actiune tarapeutica

normalizeaza tensiunea arteriala, reduce nivelul crescut al colesterolului si al acidului uric din sange; benefic in diabet prin scaderea nivelului zaharului din sange; ajuta la detoxifierea organismului; dereglari hormonale, osteoporoza, obezitate; restabileste buna functionare a aparatului digestiv, combate constipatia.

Compozitie:

 
IngredienteCantitate
Pulbere de lucernă (Medicago sativa)250.00gr

Administrare:

 
Se dizolva o lingurita de pulbere intr-un pahar de apa plata sau suc natural (approx. 50-70ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de mesele principale, timp de 2-3 luni, ultima administrare sa fie luata inainte de ora 18:00.
 
Lucerna verde Pulbere 250 gr Springmarkt Adams Vision.

30 alte produse din aceeași categorie: