FITOMED CREMA BATATURI 10g Mărește

FITOMED CREMA BATATURI 10g

Mai multe detalii

Fitomed crema pentru bataturi, piele ingrosata si negi

Bataturile sunt zone de piele ingrosata, intarita, moarta. Ele sunt cauzate de presiune si frecare pe o zona a pielii pentru o perioada mai mare de timp. Presiunea determina prin urmare moartea unor celule ale pielii si formarea unei suprafete tari din acestea, locul respectiv devenind dureros.
Acidul salicilic actioneaza ca un exfoliant chimic deschizand porii ajutand in deblocarea acestora, reduce procesele inflamatorii si roseata, astfel incat ranile se pot vindeca mai usor. Acidul salicilic este utilizat pentru tratarea mai multor afectiuni ale pielii cum ar fi : acneea, negii, matreata, psoriazis etc.
Acidul lactic este un produs de origine naturala, util in compozitiile cosmetice pentru ajustarea pH-ului si prezintă o buna afinitate fata de piele si par. Amelioreaza hidratarea, elimina celulele moarte si peliculele capilare. Este remarcat si pentru actiunea de peeling in compozitiile exfoliante.
Fitomed – crema pentru bataturi ajuta la inlaturarea bataturilor si a pielii ingrosate.


Recomandari Fitomed crema pentru bataturi :  are ca si componente principale acidul salicilic si acidul lactic. Acestea ajuta la inlaturarea bataturilor dureroase si a pielii ingrosate.


Administrare 
Fitomed crema pentru bataturi : In cazul bataturilor crema se aplica pe suprafata spalata si uscata in prealabil, fara a atinge tegumentul sanatos, urmat de pansament local. Crema se utilizeaza zilnic pana la descuamarea bataturii. Efectul apare in cateva zile.


Compozitie 
Fitomed crema pentru bataturi : Lanolin, Salicilic acid, Lanalkol, lactic acid.

30 alte produse din aceeași categorie: