Spray Mimoza Tenuiflora 30ml Mărește

Spray Mimoza Tenuiflora 30ml

Mai multe detalii

Produs natural obținut după o rețetă originală de către specialişti (farmacişti, medici, biologi), pe bază de extracte mimoza tenuiflora, recomandat ca ADJUVANT cu eficacitate mare in tratarea bolilor de piele, arsuri de gradul II si III, alergii, psoriazis, zona zoster, cicatrizează fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, zona zoster, regenerează pielea si vindeca forme uşoare de cancer de piele. Forma farmaceutica si compoziția:

Produsul AUR DERM MIMOZA cu extract de Mimosa Teuniflora poir, cunoscut si folosit de secole cu eficacitate mare asupra bolilor de piele pentru uz topic cu acțiune antiinflamatoare, eficace in tratarea arsurilor (inclusiv a celor datorate iradierii sau cobalto‐terapiei), a oricărui tip de dermatoze, herpes, zona zoster, regenerează pielea si vindeca forme uşoare de cancer de piele. De asemenea produsul poate fi utilizat ca ADJUVANT (singur sau cu alte medicamente) in tratarea psoriazisului.

Este acceptat de FDE in USA. Precauții: Fiind produs nou si mai puțin studiat, pulverizati locul afectat de 2,3 ori pe zi; faceti observații deoarece cel mai bun doctor sunteți voi pacienții. Cereți sfatul persoanelor competente daca boala evoluează bine sau nu.

Nu este indicat pesoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la ingrediente. La gravide nu a fost studiat. De aceea se recomanda inainte de începerea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog. In timpul tratamentului este recomandat: un regim alimentar adecvat (fara carne). A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Doze si mod de administrare: uz extern

Pentru obținerea unor rezultate bune, se va pulveriza locul afectat cu lotiunea MIMOZA SPRAY, iar dupa 10 minute se va folosi obligatoriu crema MIMOZA Tenuiflora. Prezentare: flacon cu pulverizator 30ml.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.

30 alte produse din aceeași categorie: