Crema Rostopasca si Conifere 50ml Mărește

Crema Rostopasca si Conifere 50ml

6,50 lei

Add to wishlist

Mai multe detalii


Crema cu rostopască şi extract uleios din răşină de conifere este un produs dermato-cosmetic, cu proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, cicatrizante, bacteriostatice, antiblastice, antiseptice, de stimulare a circulaţiei periferice şi refacere a ţesuturilor, recomandat ca ADJUVANT în tratamentul eczemelor greu vindecabile, negilor, bătăturilor şi a cancerului de piele.

Ingrediente: extract hidroalcoolic de: rostopască (Chelidonii herba), trei fraţi pătaţi (Tricolori herba), lemn dulce (Radix liquiritiae), coada calului (Equiseti herba), traista ciobanului (Bursae pastorls herba), gălbenele (Calendula officinalis); propolis, ulei esenţial de pin (Pinus sylvestris), extract uleios din răşină de conifere, ceară de albine (Cera flava), vaselină albă, lanette N, apa pi, alcool cetilstearilic (Alcoholum cetylstearylicum).

Principalele componente, acţiuni şi utilizări ale ingredientelor folosite:

Extract hidroalcoolic de rostopască are acţiune analgezică moderată, antimicrobiană, oncostatică, imunostimulatoare nespecifică. Extractul hidroalcoolic de rostopască este recomandat în tratarea tuberculozii pielii, herpesului, cancerului pieiii, a formaţiunilor papiloase benigne (negi, bătături), în eczeme trenante.

Extract hidroalcoolic de trei fraţi pătaţi are acţiune diuretică, depurativă, expectorants, antireumatică, antiaierglcă, protectoare a mucoaselor. Extractul hidroalcoolic de trei fraţi pătaţi se foloseşte sub formă de comprese în dermatoze sau bube dulci.

Extract hidroalcoolic de lemn dulce are acţlne expectorantă, antitusivă, spasmolitică, îndulcitoare, antiinflamatoare, antiagregantă plachetară.

Extract hidroalcoolic de coada calului are acţiune antimicrobiană, antiseptică, dezinfectante urinară, expectorantă, diuretică, remineralizantă, utilizată în stări post traumatice, boli inflamatorii, dismineraloză, reumatism, gută, diminuarea căderii părului şi pentru unghii friabile.

Extract hidroalcoolic de traista ciobanului are acţiune antihemoragică, antiseptică, astringsntâ, vasoconstructoare, utilizată în afecţiuni cutanate-răni şi arsuri, leziuni superficiale sângerânde.

Extract uleios şi hidroaicoolic de gălbenele: se obţine prin extracţia în uiei de floarea soarelui respectiv în amestec hidroacoolic a fiorilor de găibenele (Calendulae flos). Acţiune: trofică, pretectoare, antiinflamatoare, cicatrizantă, antiseptică, emenagogă, coleretică, colagogă, imunostimulatoare şi antitrichomoniazică. Utilizare: extractele de galbenele, apă, alcool, ulei dezinfectează şi protejează tegumentele si mucoasele. Sunt des utilizate in dermatologie şi cosmetologie.

Propolisul are acţiune antimicrobiană (verificată pe 16 tulpini bacteriene), antifungică, antivirală (inclusiv antiherpetică şi antigripală), antioxidantă, regeneratoare tisulară, antiinflamatoare, imunostimulentă. S-a semnalat de asemenea acţiune antitumorală a propolisului datorită prezenţei quercitinei, acidului cafeic şi clerodan diterpenoidului. Acesta din urmă s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumoraie. Extractul uleios din răşină de conifere are acţiune antiseptică, reconfortantă, antiinflamatoare, cicatrizantă, astringentă, antireumatică, antioxidantă.

Ceara de albine are acţiune antioxidantă, antiinflamatoare, antiseptică.

Extractul uleios din răşină de conifere are acţiune antiseptică, reconfortantă, antiinflamatoare, cicatrizantă, astringentă, antireumatică, antioxidantă utilizat în prodse dermato-cosmetice destinate întreţinerii tegumentelor sănătoase şi îngrijirii celor afectate, precum şi în afecţiuni cutanate, entorse şi luxaţii, hemoroizi, reumatism, dureri musculare.

Ulei esenţial de pin are acţiune tonic-stimulantă, neurotonică, decongestionantă limfatică, antiinfecţioasă, antifungică, antiseptică utilizat în reumatism, gută, infecţii cutanate, inflamaţii.

Vaselină albă Produsul se foloseşte ca bază pentru unguente şi creme, iar caracteristicile fizico-chimice trebuie să corespundă celor din FR ed. a X-a.

Lanette N este un emulgator anionic, care se foloseşte la prepararea cremelor şi loţiunilor cosmetice.

Ingredientele utilizate îşi potenţează reciproc acţiunile dând produsului finit proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, bacteriostatice, antiblastice, cicatrizante, de îmbunătăţire a circulaţiei sanguine periferice şi refacerea ţesuturilor. Produsul este recomandat ca ADJUVANT în tratamentul cancerului de piele, negi, bătături, eczeme greu vindecabile.

Utilizare: masaj uşor de două ori pe zi.

30 alte produse din aceeași categorie: