SUSHDEYY 30cp Mărește

SUSHDEYY 30cp

Mai multe detalii

SUSHDEYY 30 capsule - Reda starea de calm si seninatate.

Indicatii:

Paralizie cerebrala (paraplegie flasca sau spastica, hemiplegie, tetraplegie), invaliditate temporara, rigiditate musculara, sciatica, spasme, convulsii, epilepsie, boala Parkinson, boala Alzheimer, isterie, schizofrenie, dementa, mongolism si ca adjuvant pentru orice medicament anti-epileptic, anti-convulsiv în vederea prevenirii pierderilor de memorie si a hipertensiunii arteriale.
SUSHDEYY este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurvedica).
Medicamentele ayurvedice elimina cauzele îmbolnavirii si vindeca persoana bolnava fara a avea efecte adverse.

Compozitie:
Un produs de referinta in abordarea Ayurvedica a patologiei sistemului nervos central.
Binecunoscute pentru proprietatile lor fitoterapeutice, Lavandula Stoechas si Nardostachys Jatamansi sunt plante orientate ca remedii în stari de iritabilitate nervoasa, spasme, epilepsie ajutand la detensionarea rigiditatii musculare, atenuarea spasmelor (contractiilor bruste sau involuntare), sustinand eficient medicatia anticonvulsiva si antiepileptica.
Celor doua, plante li se alatura proprietatile Tinosporei Cordifolia care ajuta la reducerea exceselor comportamentale ale persoanelor hiperactive sau agitate, sau ale copiilor hiperactivi.
Celastrus Paniculatis (sau “cea care limpezeste creierul”), Centella Asiatica si Convolvulus Pluricaulis, constituie o combinatie de plante ce ajuta la imbunatatirea memoriei, a puterii de concentrare si invatare, cu efecte benefice in retard mental sau in alte afectiuni ale sistemului nervos central.
De retinut ca Centella Asiatica  ajuta si la eliminarea toxinelor metabolice acumulate la nivelul creierului si musculaturii, epurand organismul de metale grele.
Formula in ansamblu favorizeaza o stare de calm si echilibru mental.

Mod de utilizare:
Copii intre 5-9 ani: 1 capsula/zi pe termen lung.
Copii intre 9-15 ani 2 capsule/zi minim 3 luni, urmat de 1 capsula/zi pe termen lung.
Copii peste 15 ani si adulti: 1-2 capsule odata pana la 4 ori pe zi sau dupa sfatul consultantului de specialitate.

Mod de ambalare: 30 capsule.

30 alte produse din aceeași categorie: