Livecom Sirop 100ml Mărește

Livecom Sirop 100ml

Protector natural al ficatului

SUPLIMENT ALIMENTAR NATURAL AYURVEDIC DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

  • Cu zahăr
  • Fără zahăr

Add to wishlist

Mai multe detalii

Compozitie per doza (5ml):

DenumireCompozitie
Picrorhiza kurroa (Kutki), radacina (4:1)100 mg
Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1)100 mg
Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1)100 mg
Boerhavia diffusa (Puvernava), radacina (8:1)50 mg
Eclipta alba (Bhringraj), parti aeriene (10:1)50 mg
Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki), parti aeriene (10:1)50 mg
Tinospora cordifolia (Giloy), tulpina (10:1)50 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1)50 mg
Tecoma undulata (Rohida), scoarta (13:1)50 mg
Fumaria officinalis (Fumarita), parti aeriene (10:1)50 mg
Silybum marianum (Armurariul), fructe (4:1)50 mg
Aloe barbadensis (Aloe), frunze (3:1)50 mg
Benzoat de sodiu (conservant)25 mg
Zahar2400 mg
Apa demineralizatapana la 5 ml


Unul dintre conceptele de baza ale Ayurvedei este Agni, focul interior, caldura vietii, intruchiparea energiei metabolice. Functia digestiva este asociata cu Agni, ”energia” mistuirii hranei, responsabila de asimilarea principiilor nutritive in organism. LIVECOM Sirop contine substante bioactive din plante medicinale ayurvedice care sustin ficatul in procesele de metabolizare, stocare, eliminare sau transformare a tuturor substantelor care patrund in organism. Ficatul este sustinut in procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism. Fitonutrientii contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice. Prin mentinerea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbtia eficienta a nutrientilor din tubul digestiv si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. Ajuta la eliminarea toxinelor si a deseurilor de la nivelul sangelui, ficatului, splinei si altor organeacumulate din cauza unei alimentatii dezechilibrate, consumului de alcool, medicamente hepatotoxice sau droguri. LIVECOM Sirop sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al colesterolului si lipidelor din sange.

Contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si componentelor sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, toxice);
- sustinerea ficatul in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
- protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
- sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului;
- sustinerea organismului in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Picrorhiza kurroa (Kutki) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxicetoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusilor hepatici. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata (Kalmegh) - sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.

Boerhavia diffusa (Puvernava) - contribuie la cresterea fluxului biliar, la sustinerea procesului de digestie si eliminare a toxinelor. Sustine mentinerea enzimelor hepatice la nivel normal si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.

Eclipta alba (Bhringraj) - sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.

Phyllanthus urinaria, Tecoma undulata - sustin productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mentin integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.

Terminalia chebula, Emblica officinalis - sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentine functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Fumaria officinalis (Fumarita) - sustine secretia si eliminarea bilei contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic depurativ ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Silybum marianum (Armurariul) - contribuie la pastrarea integritatii celulei si functionarea normala a membranei celulare la nivelul structurilor hepatice si stimuleaza refacerea celulelor hepatice. Protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, substante medicamentoase hepatotoxice, toxine) si sustine procesul fiziologic de detoxifiere.

Aloe barbadensis (Aloe) - sustine sanatatea sistemului digestiv si hepatobiliar prin functionarea normala a tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Modul de utilizare si doza recomandata: 
Copii 1-5 ani
: cate 1 lingurita pe zi. 
Copii 6-14 ani
: cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi. 
Copii peste 14 ani si adulti
: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi. 
Se administreaza cu 30 min. inainte de masa.
Se administreaza minim 1 luna, optim 3 luni.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. 
Persoanelor diabetice li se recomanda varianta LIVECOM Sirop Sugar Free (fara zahar) 

AGITATI INAINTE DE ADMINISTRARE

Produs notificat de SNPMAPS cu nr. de inregistrare 8094/23.09.2013

30 alte produse din aceeași categorie: