Crenvursti vegetali 200g Mărește

Crenvursti vegetali 200g

Mai multe detalii

CRENVURSTI VEGETALI, o buna alternativa pentru dieta persoanelor interesate de o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mezelurile vegetale AIVIA si tehnologia lor de fabricatie sunt brevetate.

Mezelurile vegetale AIVIA au fost tema unor studii clinice realizate pe pacienti cu diverse tipuri de afectiuni, iar in urma tratamentului prin consumul regulat al acestui tip de aliment functional, s-au constatat ameliorari ale unor afectiuni cardiovasculare, diabet si obezitate.

Alimentele functionale se refera la produsele procesate care, pe langa principiile nutritive de baza, contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii.

Produsele AIVIA au un continut proteic ridicat si se recomanda in alimentatia persoanelor cu tulburari de metabolism (exces ponderal, obezitate, toleranta scazuta la glucoza, diabet zaharat), in alimentatia femeilor aflate la menopauza, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, aterosclerotice.

Ingrediente: apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, extracte vegetale cu functie de colorare.

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori.

30 alte produse din aceeași categorie: