Aur coloidal Vital Pur 500ml Mărește

Aur coloidal Vital Pur 500ml

33,00 lei

Add to wishlist

99 Bucăți

Mai multe detalii

Un produs extrem de util pentru sistemul nervos. Tonic, revigorant, îmbunătățește memoria și mărește coeficientul de inteligență. Util totodată și pentru articulațiile dumneavoastră. Artrita poate deveni o amintire.

În general, sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul său fiind de obicei rapid și foarte puternic, pe numeroase planuri. Testele efectuate pe persoanele de vârste înaintate au arătat că acestea au prezentat cel mai intens spor de performanță, fiind util atât pentru dinamismul fizic și o mai bună coordonare motorie (incluzând eliminarea durerilor de tip inflamator specifice vârstei), cât și în ceea ce privește tonusul psihic și mental.

Aurul (sub această formă) dăruiește tuturor, indiferent de vârstă, câte ceva din bogăția pe care o simbolizează, nu întâmplător fiind asociat cu Soarele în aproape toate tradițiile spirituale ale planetei.

Culoarea roz este specifică unor dimensiuni foarte scăzute ale particulelor, acesta fiind un semn distinctiv al prezenței aurului, spre deosebire de produsele perfect incolore, care iși justifică aspectul prin dimensiunea redusă a particulelor, deși în cazul acestora lipsa perfectă de culoare este explicată în special de... culoarea naturală a apei pure.

 

Detalii produs:

          Efectele utilizării metalelor coloidale (si a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.

          În medicina homeopatică, precum și în unele sisteme medicale orientale, efectele benefice ale aurului (sub forma metalică și nu de compuși) sunt recunoscute, în multiple direcții, cum ar fi reglarea sistemul circulator, articulațiile (artrita), memoria (funcțiile cerebrale în general).

          Înghițirea acestui produs nu prezintă nici un pericol în cazul ingerării accidentale sau intenționate, doza limită în apă (pe termen lung), fiind stabilită în mod convențional la circa 1mg aur pur/zi/70kg corp, deși în cazul aurului sub forma metalică nu se cunoaște o asemenea restricție cantitativă. 

          În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și uneori chiar și în cazul celor stabilizate) pot apare depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare:  Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură, fie de plastic fie metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur.

 

Compoziţie: apă distilată, aur, particule 1-40nm, 10ppm

30 alte produse din aceeași categorie: