Aur Coloidal Olympus 500ml Mărește

Aur coloidal Olympus 500ml

48,00 lei

Add to wishlist

99 Bucăți

Mai multe detalii

Este un produs analog aurului coloidal Vital, cu diferența semnificativă de concentrație. În acest fel, efectele acestui produs vor fi mult mai intense și mai rapide, în majoritatea cazurilor. Totuși, intensitatea crescută a efectelor va fi sesizată mai ales în cazul afecțiunilor de natură fizică, cum ar fi artrita, deoarece în cazul utilizării ca adjuvant pentru o restructurare emoțională, psihică, mentală, efectele depind mai mult de menținerea sublinguală (și, eventual, de atenția acordată operației respective) decât de concentrația produsului.

 

Detalii produs:

          Efectele utilizării metalelor coloidale (si a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.

          În medicina homeopatică, precum și în unele sisteme medicale orientale, efectele benefice ale aurului (sub forma metalică și nu de compuși) sunt recunoscute, în multiple direcții, cum ar fi reglarea sistemul circulator, articulațiile (artrita), memoria (funcțiile cerebrale în general).

          Înghițirea acestui produs nu prezintă nici un pericol în cazul ingerării accidentale sau intenționate, doza limită în apă (pe termen lung), fiind stabilită în mod convențional la circa 1mg aur pur/zi/70kg corp, deși în cazul aurului sub forma metalică nu se cunoaște o asemenea restricție cantitativă. 

          În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și uneori chiar și în cazul celor stabilizate) pot apare depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

 

Mod de utilizare:  Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură, fie de plastic fie metalică.

 

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur.

 

Compoziţie: apă distilată, aur, particule 1-40nm, 30ppm

30 alte produse din aceeași categorie: