Argint Coloidal Forte 500ml Mărește

Argint coloidal Forte 500ml

Mai multe detalii

Compozitie

Apa distilata, argint 30ppm. 


Utilizare / administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, pana la doza recomandata, ingerata direct sau diluata intr-un pahar cu apa plata. Nu se va bea direct din recipient. 

Doza zilnica: 5-60ml, sau dupa sfatul medicului. A nu se depasi doza prescrisa. Produsul nu inlocuieste o alimentatie echilibrata.Indicatii

Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar si, in general, in cazul afectiunilor de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Regenerator celular, ajuta la vindecarea usoara a ranilor. Dimensiunile foarte mici ale particulelor, tipic sub 2 nm, imbunatatesc foarte mult activitatea specifica antibacteriana si antivirala a acestui produs, mai ales la folosirea sau ca apa de gura, picaturi, pentru inhalatii sau uz extern.

Datorita perfectionarii proceselor tehnologice, stabilitatea argintului coloidal Forte s-a imbunatatit semnificativ, astfel incat el poate fi utilizat fara probleme si pentru uz intern, fiind la fel de eficient (sau chiar mai eficient, in anumite cazuri) fata de argintul coloidal de culoare galbena, ce contine particule mai mari ca dimensiuni.

De notat, insa, ca este posibil ca persoanele mai sensibile sa nu suporte uneori gustul usor metalic/amarui al acestui produs, caz in care recomandam utilizarea diluata a acestuia.

Atentie: ca si la argintul coloidal Protect, lipsa de culoare nu are legatura cu concentratia particulelor, ci cu dimensiunea lor! A se nota totusi ca, in realitate, se poate observa ca el este usor gri (mai intens decat la Protect), nefiind perfect incolor, aspect destul de usor vizibil mai ales atunci cand este privit pe un fundal alb intr-un flacon incolor, spre deosebire de produsele care nu contin de fapt aproape deloc sau chiar deloc argint si al caror aspect este perfect incolor in orice conditii. 


Contraindicatii

Produsul nu este toxic in dozele recomandate. Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint. 

30 alte produse din aceeași categorie: