Gascure Sirop 100ml Mărește

Gascure Sirop 100ml

Regleaza in mod natural functiile gastro-intestinale

SUPLIMENT ALIMENTAR NATURAL AYURVEDIC DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

Mai multe detalii

Compozitie per doza (5ml):

DenumireCompozitie
Foeniculum vulgare (Fenicul), fructe (7:1)100 mg
Plumbago zeylanica (Chitrak), radacina (5:1)100 mg
Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1)100 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1)100 mg
Zingiber officinale (Ghimbir), rizom (6:1)100 mg
Piper retrofractum (Pippali), fructe (10:1)100 mg
Aloe barbadensis (Gwarpatha), frunze (3:1)50 mg
Piper longum (Piper indonezian), fructe (3:1)50 mg
Terminalia belerica (Bibhitaki), fructe (3:1)50 mg
Trachyspermum ammi (Yavani), fructe (8:1)50 mg
Anethum sowa (Marar), fructe (8:1)50 mg
Cuminum cyminum (Chimion), fructe (8:1)50 mg
Citrus limonum (Lamai), fruct (6:1)25 mg
Piper nigrum(Piper negru), fructe (6:1)25 mg
Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1)20 mg
Ferula narthex (Asafoetida), rasina5 mg
Benzoat de sodiu (conservant)25 mg
Zahar2400 mg
Apa demineralizatapana la 5 ml


Unul dintre conceptele de baza ale medicinei Ayurveda este Agni, “focul interior”, “caldura vietii”, intruchiparea energiei metabolice. Functia digestiva este asociata cu Agni, “energia” mistuirii hranei, responsabila de asimilarea principiilor nutritive in organism. Tulburarile digestive sunt multiple si foarte raspandite. Ele sunt cauzate de mai multi factori, printre care un regim de viata si de alimentatie dezordonat. GASCURE Sirop este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal asigurand o digestie si un tranzit intestinal normal permitand astfel restabilirea frecventei si consistentei scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara, sustinand astfel procesul natural de detoxifiere. Complexul de fitonutrienti din extractele din plantele aflate in compozitia Gascure Sirop asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si echilibrul florei intestinale. Absobtia corespunzatoare a substantelor nutritive si functionarea normala a sistemului digestiv asigura mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism. Gascure Sirop, prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si a tranzitului intestinal ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile. Produsul creeaza un mediu nefavorabil dezvoltarii parazitilor intestinali si contribuie la eliminarea lor din organism.

Contribuie la:
- normalizarea aciditatii si mentinerea integritatii mucoasei gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive si echilibrul florei intestinale;
- restabilirea frecventei si consistentei scaunelor prin functionarea normala a sistemului gastro-intestinal;
- restabilirea procesului natural de detoxifiere prin eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite din alimentatie sau dintr-o digestie deficitara;
- eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si tranzitului intestinal;
- absorbtia corespunzatoare a substantelor nutritive si functionarea normala a sistemului digestiv, asigura mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Foeniculum vulgare, Piper nigrum, Piper retrofractum, Anethum sowa, Cuminum cyminum - fitonutrientii din plante mentin echilibrul natural al florei intestinale care are rol important in procesul de digestie ajutand la functionarea normala a procesului de digestie, a tranzitului intestinal si la eliminarea gazelor cu diminuarea colicilor si meteorismului.

Plumbago zeylanica (Chitrak) - ajuta la imbunatatirea digestiei si la pastrarea apetitului normal. Contribuie la sustinerea procesului de detoxifiere a ficatului.

Citrus limonum (Lamai) - fructele sustin mentinerea sanatatii sistemului digestiv si eliminarea excesului de apa din organism.

Zingiber officinale (Ghimbir) - stimulent al secretiei enzimelor digestive la nivelul stomacului si intestinului, normalizeaza secretia si fluxul biliar care ajuta la digestia alimentelor greu digerabile, alimente bogate in proteine si grasimi, eliminand senzatia de greata. Normalizeaza tranzitului intestinal si ajuta la atenuarea senzatiei de balonare prin eliminarea gazelor.

Terminalia chebula, Terminalia belerica, Emblica officinalis - sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentine functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Piper longum (Piper indonezian) - contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv si favorizeaza cresterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului.

Trachyspermum ammi (Yavani) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv, regland apetitul alimentar.

Andrographis paniculata (Kalmegh) - ajuta la digestia grasimilor prin cresterea fluxului biliar si sustine capacitatea naturala de autoaparare a organismului.

Ferula narthex (Asafoetida) - normalizeaza digestia, diminueaza senzatia de greata si greutate in stomac, sustine eliminarea gazelelor dupa mesele copioase.

Modul de utilizare si doza recomandata: 
Adulti
: cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 3 ori pe zi. 
Se administreaza cu 30 min inainte de masa sau la o ora dupa masa.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. Efectul este stabil in timp. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
Contraindicat persoanelor diabetice. 

AGITATI INAINTE DE ADMINISTRARE

Produs notificat de SNPMAPS cu nr. de inregistrare 8100/23.09.2013

30 alte produse din aceeași categorie: