FEMININE TOUCH Mărește

FEMININE TOUCH

O atingere plina de feminitate

SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC,100 % NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

Add to wishlist

Mai multe detalii

Compozitie per tableta:

DenumireCompozitie
Pueraria tuberosa (Varahi kand), pulbere de rizom100 mg
Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de radacina100 mg
Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), pulbere de radacina75 mg
Asparagus adscendens (Safed musli), pulbere de radacina75 mg
Foeniculum vulgare (Fenicul), fructe50 mg
Trigonella foenum - graecum (Schinduf), seminte50 mg
Acacia arabica (guma acacia - excipient)50 mg


Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa aiba incredere in ea si sa fie admirata. Starea ei psihica depinde de echilibrul hormonal, care determina aspectul fizic in general si aspectul si dimensiunea sanilor in special. Suplimentul alimentar FEMININE TOUCH contine un amestec de plante renumite pentru aportul optim de fitohormoni, ce mentin structura, elasticitatea si dimensiunea sanilor in mod armonios. Fitonutrientii din plante au efect regenerant si tonic asupra aparatului genital feminin, sustinand echilibrul hormonal, desfasurarea normala a functiilor sexuale si mentinerea echilibrului psihic al femeii pe termen lung. Contribuie la o buna functionare a glandelor mamare in special in perioada de lactatie cu mentinerea cantitatii si calitatii laptelui. FEMININE TOUCH sprijina desfasurarea normala a proceselor digestive si a celor responsabile de eliminarea apei din organism.

Contribuie la:
- mentinerea echilibrului hormonal natural al femeilor,
- cresterea dimensiunii sanilor si pastrarea elasticitatii si tonicitatii lor,
- mentinerea tonusului aparatului genital feminin,
- mentinerea functiilor glandelor mamare pentru o lactatie corespunzatoare cantitativa si calitativa.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Pueraria tuberosa (Varahi kand) - pulberea de rizom este bogata in fitoestrogeni si pe langa efectul de crestere a sanilor previne si osteoporoza, iar tenul devine frumos si luminos. Plantele care contin fitohormoni, mentin sanatatea hormonala a femeii pe termen indelungat si elimina efectele secundare nedorite.

Asparagus racemosus (Shatavari) - fitonutrientii din radacini echilibreaza sistemul hormonal in caz de debilitate sexuala, favorizeaza cresterea uterului la tinere cu hipoplazie uterina. Are proprietati afrodisiace datorita unui efect asemanator cu testosteronul. Stimuleaza foliculogeneza si ovulatia si pregateste uterul pentru conceptie. Dupa nastere creste lactatia, normalizeaza dimensiunea uterului si schimba hormonii. Fitoestrogenii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal dupa instalarea menopauzei.

Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - sustine cresterea nivelului de estrogen si mentine echilibrul hormonal la menopauza. Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Asparagus adscendens (Safed musli) - sustine echilibrul hormonal si functiile sexuale. Sustine productia de estrogen, creste fertilitatea si sanatatea sistemului reproducator.

Foeniculum vulgare (Fenicul) - fitonutrientii din fructe mentin echilibrul natural al florei intestinale care are rol important in procesul de digestie ajutand la functionarea normala a procesului de digestie, tranzitului intestinal si la eliminarea gazelor cu diminuarea colicilor si meteorismului.

Trigonella foenum graecum (Schinduf ) - contribuie la o buna functionare a glandelor mamare in special in perioada de lactatie cu mentinerea cantitatii si calitatii laptelui. Echilibreaza sistemul hormonal la menopauza. Reduce rezistenta periferica la insulina si stimuleaza secretia de insulina.

Modul de utilizare si doza recomandata: 
Adulti
: cate 1-2 tablete, de 3 ori pe zi. 
Se administreaza inainte de mesele principale.
Pentru uzul exclusiv al femeilor adulte.

Nu se administreaza cu 3-4 zile inaintea menstruatiei si nici in timpul acesteia. Contraindicat femeilor insarcinate, precum si in caz de hipertensiune arteriala, edeme, osteoporoza, chisturi ovariene, noduli la sani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, in locuri ferite de caldura, umezeala si lumina. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Produs avizat de I.B.A. cu nr. inregistrare 3303/15.10.2008

30 alte produse din aceeași categorie: