Aspasia , 42cp Mărește

Aspasia , 42cp

Mai multe detalii

Aspasia

Aspasia favorizeaza regenerarea parului, intarirea unghiilor si mentinerea unui aspect sanatos al pielii prin actiunea data de compozitia sa complexa.

Preparatul contine L-metionina, un aminoacid necesar in sinteza proteica.

L-metionina este un ingredient structural al parului ce trebuie sa fie suplimentat prin alimentatie. Actiunea produsului este sustinuta de acidul para-aminobenzoic (PABA), care nu numai ca reduce imbatranirea prematura, dar corecteaza si deficientele de colorare ale parului si pielii.

Zincul, prin implicarea sa in multe procese enzimatice si hormonale, are un rol important in regenerarea tisulara, ajutand la pastrarea integritatii tegumentelor si mucoaselor.

Extractele de urzica si de Coada-calului sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) si de vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.

1 comprimat filmat de 550 mg contine:

Ingredient

Cantitate / %DZR*

Extract de Coada calului

50 mg

Extract de Urzica

20 mg

PABA

20 mg

L-metionina

10 mg

Vitamina C

60 mg (75%)

Acid pantoteic

6 mg (100%)

Vitamina B6

2 mg (143%)

Vitamina B2

1,6 mg (114%)

Vitamina B1

1,4 mg (127%)

Vitamina A

800 µg RE** (100%)

Biotina

150 µg (300%)

Zinc

7,5 mg

 

* % Doza Zilnica Recomandata conf. HG 685/2009

**retinol-echivalent

 

Mod de administrare: adulti: 1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid. Produsul este destinat adultilor. Supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, in ambalajul bine inchis. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Colorantul E104 poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora.

Prezentare: 42 comprimate filmate

Greutate neta:  33.6 g

 

30 alte produse din aceeași categorie: